add facebook like button Medizinische Analyse

 

 

Nytt namn

 

Som det beslutades på årsmötet, har styrelsen nu tagit fram ett nytt namn. Vi kallas numera för Västerås Wargaming!

 

 

 

Namnbyte!

Som ni alla vet har vi samlat in förslag på ett nytt namn till föreningen. Det har dock visat sig att vissa av dessa namn, på något vänster, inte kommit med i vår omröstning!

 

För att allt kring namnbytet ska gå rätt till och för att alla ska få sin röst hörd, har vi beslutat att göra om det hela! I och med detta så kommer man återigen också kunna skicka in nya namnförslag!

 

Vi kommer ta emot nya namnförslag fram till den 1:a Maj, för att därefter då ha en ny omröstning som kommer att vara fram tills den 14:e Maj. (omröstningen kommer ske här på forumet

 

Vi hoppas ni har förståelse för det hela och inte tycker att det är allt för jobbigt att vara med om detta ännu en gång!

Tack och hej leverpastej!

 

Tidigare inskickade namnförslag:

 

Västerås Allstar Gaming.

Västerås Fantasy & Sci-fi Gaming.

Västerås Figur- och Brädspel.

Västerås Spelförening.

Västerås Tabletop.

Västerås Tabletop Gaming.

Västerås Tabletop Wargaming.

Westerås Tabletopförening - WTF

Westridge Tabletop

Västerås Wargaming.

Tffkavw. (The förening formerly known as Västerås Warhammer)

Tennsoldaten

 

 

 

 

Inbrott!

Som de flesta kanske redan vet så skedde det ett inbrott i byggnaden där Västerås Warhammer huserar i den 24/3.

Skadorna som uppkom i samband med inbrottet var relativt lindriga och är numera reparerade. Föremål som inbrottstjuven/tjuvarna kom över var som tur är få. Och som det ser ut i dagens läge verkar det vara rätt stor chans att vi kommer få tillbaka det som bestulits.

 

Styrelsen kommer att se över hur det ser ut med eventuella försäkringar, både försäkring för själva föreningen och hur pass mycket hemförsäkringar täcker, utifall något liknande oturligt nog skulle ske igen.

 

Vi får vara tacksamma för att det inte var värre och hoppas på att vi slipper liknande händelser igen!

Föreningens namn!

 

Under årsmötet beslutades det om att ett namnbyte på föreningen skall ske. Namnbytet motiveras med att vi vill försöka locka flera medlemmar till föreningen samt att utåt visa att det inte bara är Warhammer som spelas och är aktuellt hos oss, utan även en mängd andra spel!

Det finns nu en omröstning uppe på vårt forum, så klicka dig in HÄR och rösta!

Nytt år nya! medlemsavgifter!

 

Nu är det som ni flesta redan vet ett nytt år! Med det innebär också såklart ett nytt föreningsår!

 

Medlemsavgifterna har i år höjts pågrund av byte till en ny lokal med högre hyra, men vi hoppas så klart att det inte är något som skrämmer i väg er! Den nya årsavgiften för återkommande medlemmar är nu således 500 kr, för nya medlemmar är det 200 kr och för de personer som är födda 1994 eller senare år är det 100 kr.

Medlemsavgiften ska vara inbetald senast 04-03-2013 till Bankgironummer: 364-6015. Var noga med att få med ert förnamn, efternamn och personnummer (12 siffror) tillsammans med betalningen så att vi kan veta vem ni är. Vi kommer endast lämna över era uppgifter till Sverok (www.sverok.se) i syfte att söka bidrag till föreningen. Sverok har i sin tur förbundit sig att följa Personuppgiftslagen och kommer således inte att lämna ut eran information vidare.

 

Vi hoppas att få återse alla gamla medlemmar samt att få träffa många nya!

Varmt välkomna!